20140716-220019-79219026.jpg

Kep

13 juli – In de regen komen we aan in het piepkleine zuid-Cambodiaanse kustplaatsje Kep en checken in bij Spring Valley Resort. De avond begint al te vallen, het is nat en het voelt zelfs een beetje frisjes aan.
In een traditioneel Khmer House op palen zijn er voor ons twee ruime kamers (meer zijn er ook niet). Dit zijn de enige kamers zonder airco in dit ruim opgezette ‘resort’. Centraal liggen restaurant en een ruim zwembad.
De nattigheid dempt de sfeer een beetje, ook al weten we dat het ‘rainy season’ is.
We nemen toch een eerste duik.
Daarna springen we in een tuktuk om te gaan eten. Het komt nu met bakken uit de lucht. We eten, kaarten en keren terug in het hotel. Het blijft maar regenen. Dit is wel heel erg, hoe gaan we hier mee om?

20140717-101812-37092583.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>