20140716-184547-67547310.jpg

Diner in Can Tho

12 juli – Thy vroeg ons of zij op ons moest rekenen voor het avondeten. We hadden echter al besloten de namiddag door te brengen in Can Tho en aansluitend daar ook te gaan eten. Thy zei dat ze het erg leuk zou vinden om ons wat van de stad te laten zien en ons samen met haar man mee te nemen naar een lokaal restaurant waar zei in hun studententijd veel kwamen. Dat sloegen we natuurlijk niet af. Heerlijk gegeten: Thai hotpot, visjes van de tafel-barbecue, garnalen, waterleliestengels, visballetjes, beef, noodles, verse groenten.
Na afloop – inmiddels donker geworden – liet Thy ons ook nog de campus van de universiteit zien waar zij studeerden. We dronken daar nog wat en keerden vervolgens met wen taxi huiswaarts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>