Chinese zalf

In een apotheek had ik zalf gehaald omdat ik allemaal blaasjes op mijn handen had van de warmte. Deze zalf zou goed helpen tegen de jeuk. En inderdaad het helpt uitstekend. Als probeersel smeerden we het ook op Lola haar armen tegen de jeuk van de exceem – waar ze al jaren last van heeft. En binnen 5 dagen is alle exceem verdwenen! In nederland hebben we wel 100 dingen uitgeprobeerd. Nu proberen we erachter te komen wat erin zit maar erstaat alleen op het doosje dat het tegen een geiriteerde huid is en de huid beschermt. We nemen iig wel 3 potjes mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>