16 juli laatste dag Shanghai

16 juli laatste dag Shanghai
Alle treinen van Shanghai naar Beijing zijn tot een week vooruit volledig volgeboekt. Het enige alternatief is een veel langer route te nemen via Hefei de hoofdstad van de provincie Anhui. Omdat we nu ook een dag langer in Shanghai moeten blijven en ons hotel vol zit, verhuizen we naar een ander hotel meer naar de ‘rand’ van de stad. Ook daar ziet de wereld er enorm welvarend uit.
Het regent de hele dag pijpestelen. We bekijken een Buddha tempel en lopen een stukje door de oude stad. Met lijn 2 van de hypermoderne metro zoeven we terug richting hotel. Eerst proviand voor de treinreis inslaan in een supermarkt en dan eten in een restaurant. Lola en Mink leren de receptioniste van het hotel Uno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>