De heenreis

Om 9.15 vertrokken we van huis en liepen we naar de tram. Met de tram gingen we naar het station. En daar moesten we ongeveer 40 minuten wachten op de trein naar Duitsland. We hadden enorme vertraging 45 minuten maar we mochten wel in de trein zitten. En we kregen ook nog een kadootje van papa en mama. Dat was een spelletje ( breinbrekers heet het). ik had codekrakers en Mink had rebussen. Mama en ik hebben nog een paar potjes UNO gedaan en mama had gewonnen met 5-4.

Toen kwam de windhoos waardoor er zoveel bomen op het spoor belandden dat de trein niet verder kon. In Emmerich zijn we toen in een taxi gesprongen om zo snel mogelijk in dusseldorf te komen – alleen onderweg kwamen langs een politieoverval op de snelweg met heel veel mannen met bivakmutsen en mitrailleurs en daardoor stond er een grote file. Die vlucht gingen we missen. We hebben gevraagd of de taxichauffeur ons weer terug wilde brengen naar Amsterdam. Dat ging gelukkig goed en we zitten nu te wachten op boarding. Pffff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>